Öğrenciler Türkçe Sertifikalarını Aldı

Yazıcı-dostu sürüm

Londra Yunus Emre Enstitüsü 2018-2019 eğitim yılını 18 Haziran akşamı düzenlediği bir sertifika töreniyle tamamladı.

Yıl boyunca derslere katılan ve dönemlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin sertifika aldığı törende konuşma yapan Enstitü Müdürü Dr. Mehmet Karakuş, öğrencileri başarılarından ve derslere katılımlarından dolayı tebrik etti.

Törene katılan Londra Başkonsolosu Çınar Ergin ise konuşmasında öğrencilere hata yapsalar da Türkçe konuşmayı bırakmamalarını, ısrarla etmelerini tavsiye etti.

Dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını Başkonsolos Ergin, Enstitü Müdürü Dr. Karakuş, Londra Eğitim Müşaviri Hasan Ünsal ve Londra Yunus Emre Enstitüsü Eğitim Koordinatörü Dr. Kübra Yıldırım Khan takdim etti.

Enstitüye 5 yıldır sürekli devam eden ve en üst seviye C2’yi tamamlayan öğrencilere sertifikaları yanında ufak hediyeler verildi. Törende sertifika alan öğrenciler, kursa dair memnuniyetlerini dile getirirken, Türkiye ve Türk kültürü hakkında birçok bilgi edindikleri dersleri güzel anılarla hatırlayacaklarını belirttiler.

Törenin sonunda ünlü müzisyenler udi Baha Yetkin ve kabak kemane sanatçısı Melisa Yıldırım Türkçe parçalardan oluşan bir konser verdiler. Hayat Bayram Olsa şarkısı öğrenciler tarafından seslendirildi.

Tören ikramların ardından hatıra fotoğrafı çekimleriyle son buldu.